mutluailemutlucocuk Herkese merhaba, küçükçekmece ve çevresinde önerebileceğiniz ilgili, insan evladı bir çocuk doktoru var mı ? 1 ay kontrollerine gideceğiz açıkcası devam da etmek istiyorum.
yasacmalamalo mutluailemutlucocuk Beylikdüzü Ahmet taşkın var bizim doktorumuzdu şehir degistirmeseydik ona devam ederdim 5 aylıkken tanistik 12 aya kdr onla devam eddik çok ilgili çok sevecen ve doğru tesptler yapan bir doktor ve telefnla da yardımcı oldu her zman özel hastanede birinci Hastanesi’nde gorev yapıyor şuan
Emelmameli Safa hastanesi - Aysu Tosun Alp canim doktorum benim okadar ilgilidir ki gece yarisi bile arar cocuk nasil oldu diye bakin ben ararim onu demiyorum o beni arar cocugun atesi vardi nasil oldu iyimi diye her hastasina boyle ilgiyle ozenle yaklasir bitanedir merhamet doludur kalbi
Ayazinannesiseyda Emelmameli off evet doğum yaptığım hastane orası maalesef taksi sorunu olduğu için bıraktım o doktoru ama gerçekten mükemmel bir kadinfi şu sn 20 aylık bebeğim tekrar ona goturecegim.
mutluailemutlucocuk mutluailemutlucocuk öyle duydum ama en doğru bilgiyi kendisinden alırsınız tabi :)
Hilay34 mutluailemutlucocuk evet ayrılmış. Doğumdan beri kendisine gidiyorduk, çok kaliteli bir doktordu gerçekten. Ay sonu aşı ve kontrolümüz vardı. Şimdi ben de doktor arıyorum, bulursanız bu civarda tavsiye beklerim 😂🤧