elifinannesi95 Merhaba hanımlar e devletten sosyal yazdım doğalgaz bide yardım kabul edildi yazıyor sonra tekrar sosyal yardımlaşma yazdım ordan baktım süreç devam ediyor yazıyor yani kabul edildim mi anlamdım Bide doğalgaz yardımını napıcam nasıl yapıcam
Eysan_00 elifinannesi95 kabul edilmiş sosyal yardima geç düşüyor e devlete hemen belli oluyor gözün aydın canım 😇
Alya-Sena elifinannesi95 siz hem sosyal yardima hemde dogalgaza basvurdunuz ikiside onaylandi sanirim. Ocak ayinin 6 sinda filan yatar .sosyal yardim cikana elektrikde cikiyor otomatik bu arada. Sosyal yardm parasini ptt den cekersin dogalgaz ida faturayi goturuyorsun ne kadar ciktiysa faturadan dusuyorlar misal benim faturam 500 geldi dogalgaz yardimi 625 di. 500 unu dustuler kalan parayi obur ay faturayi ptt ye goturup ordan dusurcem. Eger cikan yardim faturandan az ise ustunu sen tamamliyorsun. Zaten dogalgaz senede 2 kere veriliyor nakit olarak cekilmiyor
Kemozeh Doğal gaz gecen ay hangi gunlerde yatmisti bana da bu ay dogalgaz cikti fakat daha bi sey yatmadı
Kemozeh Doğal gaz gecen ay hangi gunlerde yatmisti bana da bu ay dogalgaz cikti fakat daha bi sey yatmadı
Alya-Sena elifinannesi95 eger yardim durumunda miktar yaziyosa odeme hazirdir diyorsa yatirabilirsin. Ama sanirim yeni onaylanmis yardim sizin ocakda yatar
Alya-Sena Milamoms gecen ayin 4 unde yatmis e devletten baktm simdi de ocakda da heralde o zamanlar da yatar
elifinannesi95 Alya-Sena iki kere başvuru yapmıştım birinicisi reddedildi çünkü sadece siğortam var ailem yaptı ama maaşım yok ben olmayan maaşıda yazmıştım benim ilk başvurum tarih 11ayın 13 de başvuru yapmıştım ikinciisi de 28 de başvuru yapmıştım şimdi tarihleri şöyle yazıyor doğal gaz başvurursu 12 ayın 6 da başvuru yazıyor aile yardımı da 11ayın 13 de başvuru yazıyor bu anlamadım doğalgaz yardımı yeni başvurumda kabul edilmiş aile yardımı da eski başvurum mu kabul edilmiş çünkü ilkin de maaşları farklı yazmıştım
Alya-Sena Milamoms faturaniz genelde ay ortasimi geliyor. Benim faturam ay sonuna dogru geliyor hep 1 hafta bekleyip yardim yatinca oyle odedim. Olmadi suanki faturayi kendiniz odeyin yardim yatincada gelecek faturayi odersiniz