Burhanaltintop Burnundan kocaman yemyesil sümük çıktı nefes alamıyodu aspiratorle cıkardım hem katı hem buyuktu iki burnundan davcıktı bebekte boyle sümük olması normal mi yoksa hasta mı ettim ki ev cok soğuk çok korkuyorum kimsem yok
aysgulloztrk Burhanaltintop Kuzum hırıltısı var mı, tekrarlayacak mı kontrol et duruma göre doktora götür burdan kim ne dese boş.
kubraanne Burhanaltintop Bi kac gün boyunca sürekli öyle akarsa tehlikeli olur ama 1 kereden bisey olmaz birikmiştir burnunda annesi benim kizimdada oluyordu arada doktor bisey olmaz sürekli oyle akarsa enfeksiyon olabilir demisti.
Burhanaltintop aysgulloztrk hırıltı veya baslka bişiy yok da bebekten boyle sümğk çıkmasına cok sasırdım küçücük bebek
1mom1baby Burhanaltintop çıkabilir bazen kızımdan da çıkıyor illa hasta olacak diye bir şey yok eğer sürekli hapşırık öksürük ateş normalden farklı bi durum hastalık belirtisi yoksa telaşlanmayın
Mehmetmoms Çok normal canim benim oğlumda öyleydi o kadar çok sümüğü olurdu ki büyük adamdan öyle çıkmaz derdim hep burun aspiratörüyle gezerdim sonra kendiliğinden gecti bi rahatsızlık değil