Pusulamruzgar neslyyy ilaçlara zam gelmiş evet ama uydurmasınlar yasmin 60 tl değildi. 2020 yılında falan bile o fiyat değildi. 😂
sudereyhan402 neslyyy geçen gün yasmin aldım 3 aylık olandan 405 tl para ödedim valla herşeye hergün zam geliyor ne olacak halimiz bilmiyorum 🥺
Eylul05 neslyyy 313 ne ya yazık günah millet nasıl korunacak bol bol hamileyim postları gelir artık 🙈🙈
neslyyy Pusulamruzgar kız bende onların yalancısıyım ben pek fiyatlarına hakim değilim ilaçların kaçtı kaç oldu 😅😅
Duyulurum Pusulamruzgar https://www.ilacrehberi.com/ilac-fiyatlari/8699546093953/?y=2020 Yasmin 2020 fiyatı. Linkini de attım :) fiyatlar o kadar değişiyor ki unutuyoruz.
neslyyy sudereyhan402 hem hap hem przfle korunacağım onun yerine gider özel hastanede sprial taktırırım daha uyguna gelir
sudereyhan402 neslyyy ben sadece hap ile korunuyorum hatta 3 aylık iğne yaptırmıştım hamile kaldım iğne ile hapa devam ediyorum valla herşeye zam hiç şaşırmıyorum attık 🥺
Trkn_09 @Eylul05 bexora menenjit aşısını dün 930 TL ye aldım bugün 1250 TL olmuş calpol şurup 40 TL’den 80 TL ye çıkmış
Eylul05 Trkn_09 menenjit gibi hassas olan konuya nasıl o kadar zam yapabilmisler yazıklar olsun ne karnımız güzel doyuyor nede sağlığımıza iyi bakabiliyoruz
elizabeth neslyyy doğum kontrol hapı kullanmıyorum güncel fiyatları bilmiyorum ama 60 lira olamaz ya 2017de evlendim o zaman bile 80-90 lira gibi bişey di yanlış mı hatırlıyorum 😀
salakmisincemilee elizabeth ya nasil oluyo ki ben 2022 marttan hazirana kadar kullandim en son 90 liraya almistim
neslyyy _YanakReisinAnnesii kızlar ben geçen gün 10lu przf 115liraya aldım her yerde 45 50lira markete geri iade edeyim dedim neyse aman dedim kaç gün sonra kutusuna baktım bide tarihi geçmiş böyle kazıklandım işte 😅
yemedimamadoydum _YanakReisinAnnesii Kocaeli’nde ana sağlık merkezi var oraya spiral taktırmak için gidenleri geri yolliyolar çünkü REİS çok çocuk yapın diyo.😤
Seymanur9 neslyyy ay burda sizden görünce aradım eczaneyi sordum ilacım drospera . 95 tl ye alıyordum 197 olmuş yaaaa şaka gibi resmen . Şoktayım . Geçen sene 55 e mi ne alıyordum
chry Ablam 2015 yılında evlenmişti beni eczaneye yollamıştı bu ilaç için 50 tl miydi oyle bşeydi Ben hiç kullanmadım hiç bilmiyorum fiyatini ne kadar atmış oyle ya
Deletedmom_112 neslyyy korunmayı bırakın, doğum kontrol hapına vereceğimiz paraylada çocuk buyuturuz 😂