24umay24 Merhaba sevgili hanımlar. Bebeğiniz doğduğunda lanuga tüyleri olan var mıydı? Tüylü doğan bebeklerinizin tüyleri ne zaman döküldü?
[silindi] 24umay24 bizim kızda kulaklarında ve omzunda var sadece şu an 2 buçuk aylık biraz azaldılar ama hala var kulaklarındaki kıllarla Hobbit gibi 🥴
MasaLiyam [silindi] ay ahahahahaha benim kızımın da aynı oda 2 buçuk aylık :)) poposunun üstünde de vardı yavaş yavaş dökülüyor onlar :)
24umay24 [silindi] ben doğurana kadar tüylü bebek olduğunu bilmiyordum bizde de var maalesef ve dökülecek gibi durmuyor:)
[silindi] MasaLiyam özellikle sırtındakiler sırt üstü uyuduğu için erken dökülüyorlar ama kulaklar maşallah😪😬
24umay24 MasaLiyam bizim ki 6 buçuk aylık yani yarısından çoğu gitti ama hala sırtı kulakları alnı duruyor. Bana 4. Aya kadar kalmaz dediler ama dökülmedi:) bide benim kızım esmer acaba onunla mı ilgili bilemedim:)
Saresi 24umay24 ay bu ben 😂😂😂 22 aylık kızım dökülmedi alnındakiler 🥲 kulakları vs döküldü ama yüzünde alnında bıyıklarında var yani
24umay24 Saresi sizin kızda esmer mi? Doktor bana bazen 5-6 yaşı bulabilir dedi ama çevrem daha farklı konuşuyor. Sanırım bıyıklar hep bizimle kalacak o kesin gibi:)