Dondurmalikahve Eliiif1 Normalde 8 aya kadar vakti var ama bazen tombik olunca daha geç dönüyorlar yada yerde çok fazla vakit geçirmeyen bebekler de geç dönüyor oğlum biraz erken dönmüştü
Minikoglusumatlas Eliiif1 bebeğim kilolu ama yerde çok vakit geçiriyor ilk 2 aylktı döndüğünde karın üst durmayı çok seviyor
Alparslan616161 Eliiif1 5.5 aylıktı dönmeye başladı 7 aylıkta yavaş yavaş oturmaya başladı şuan 8 aylık daha tam oturamıyor ama
Bsraaalp Dondurmalikahve kilo dönmeyi geciktiriyor mu? Benim oğlum da biraz tombik 5 aylık hala dönemiyor çok çabalıyorum egzersiz yaptırıyorum olmuyor
SunnyG 5 aylıkken döndü. Öncesinde hiç çabası yoktu hatta tummy time yaptırırken yatıp kafayı bile kaldırmıyordu. Bir gün dönüverdi. Yani sizinki de büyükse ve hala dönmediyse kafaya takmayın.
Dondurmalikahve Bsraaalp Evet bıraz geciktiriyor kilo yanlarında dönebiliyor mu? Ama biraz daha vakti var geç kalmis sayılmazsınız. Yerde vakit geçirir mi egzersiz yaptırıyor musunuz?
Bsraaalp Dondurmalikahve egzersiz yaptırıyorum durduğu kadar yerde vakit geçirmesini sağlıyorum sağına soluna oyuncak koyuyorum, karın üstü yaptırıyorum ama sağına soluna bile dönemiyor hala 🙄