Alyask Kızlar 3 buçuk aylık bebegım var gece kalkmıyorum o uyanıp ağladığı zaman emzırıyorum 2 veya 3 defa kalkıyor bu normal mı kalkıp 2 saatte bır fılan emzırmem lazımmı ?
deletedmom4842 Alyask Hayır tabii kaldırmayın sakın onun şuan gece uykuları uzun olabilir o ne zaman kalkarsa o zaman verin
Ertantgra Alyask 3 bucuk aylik bebeğim var ayni sizle o ağlayıp uyandığında emziriyorum bazen gece bi kere kalkıyor 4 5 saat yattigi oluyo bazende saat başı kalkıyor onların uykusunu bölmek sadece bize eziyet olur bırakın istedikleri kadar uyusunlar ♥
Bitanesi Alyask hayır benim ogluşumda 3,5 aylık acıkınca ağlar zaten yeni doğduğundan beri böyle uyandırmaya çalışsam da uyanmaz . yeni dogdugunda da sarılığının olmadığından emin olduğum için o zamanda kaldırmadım
Kubra34 Alyask Ben de kaldırmayanlarsdanım ve benimki 10 11yatar bazen daha erken 9, sabah 4 5te ancak acıktıgı için uyanır.Hiç ellemiyorum kilosu da gayet iyi
deletedmom4842 Alyask Hayır canım merak etme zaten 2. aydan sonra geceleri kaldırıp emzirmene gerek yok o acıktığı zaman illa ki kalkacaktır
ZeynepKara Alyask düşmez merak etmeyin ben doğduğundan beri kendi kalktığında emziriyorum 3 kere kalkıyo 3 saat arayla kilo alımı gayet iyi