Streptekok Kızlar sizce bu saydığım cesitler fazla mı? Kalanını buzluğa atarım diyorum olur mu? (Elmalı tart,börek, sarma,poğaça, kısır,hindistan cevizli kurabiye,tuzlu kurabiye ,haşhaşlı cevizli çörek,pancar salatası, mısır gevrekli kurabiye ve pasta) ..
Nilunas Streptekok aşırı fazla geldi bana az ve öz olanları seçerdim ben ☺️ayrıca bebekle nasıl yapacaksınız merak ettim 😄
Pinpony Streptekok 11 çeşit 😂😂 kardeşim kıtlık mi var 😂😂 insanların midesine bu kötülüğü yapmayın derim 😂😂
Erdemalp Streptekok ben yaprak sarma, rus salatasi 2 cesit kurabiye bi tuzlu bi tatli pogaca yapcam o kadar. Birde dogum gunu pastasi var yeter. Kurabiyeler pasta hazir yaprak sarma hazir buzlukta komsumla sardik gecen hafta. Pogacayi komsum yapacak ben sadece salata yapcam 😂 gurbetteyim ben kimsem yok gelemiceklerde aileler. Oyle arkadas komsu yapcam birseyler 😂
Streptekok Nilunas ablamlar ,annem ,kayinvalidem ve eltim sagolsun bi iki çeşit getircekler . Ben sadece pancar salatası ve mısır gevrekli kurabiyeyi yapicam. Kalanları buzluğa atsam olur mu ki
Gizemlibirisi Çeşitler uyumlu değil bacım.hem kısır hem dolma,hem börek hem poğaça.mesela börek yapacaksan poğaça yapma.kisir yapma sadece dolma yap.digeri iyi.
Brutal-Betty Ben doğum gününde Pasta Yaprak sarma Cevizli kurabiye Kuskuslu Rus salatası Kısır Şehriye salatası Dereotlu poğaça Peynirli börek Bisküvili toplar Bunları yapmıştım 🙊