Dnzkl 9 aylık bebeğim var kaynanam yün yorgan yapmıştı onu örtüyorum ağlıyor ayağıyla itiyor üstünğ açıyor bu sefer battaniye örtüyorum ama üşür mu diye aklım kalıyor bilgisi olan yardım etsin
sadeturkvatandasi Dnzkl uyku tulumu kullanın yorgan niye kullanıyorsunuz küçücük bebeğe nasıl hareket edecek yorganla
hunilimomm Dnzkl yün yorgan cok ağır olur ben battaniye örtüyorum küçük bebeğim var büyük kızıma da uyku tulumu giydiriyorum çok sıcak olur ona yün yorgan şimdi elyaf al yada uyku tulumu en iyisi üstünü açsa da usumuyor evin için kaç derece
arascinar3475 Dnzkl nerde yasiyorsun blmiyorum ama bende yun yorgan ortmuyorum . Battanye sadece . Uyku tulumu gydir ustune battanye at yeter brnce
Noname21 sadeturkvatandasi yorgan örtmenin bebekler üzerinde psikolojik olarak olumlu etkisi varmış psıkologlar öyle söylüyor Ama benim kızımda örtmüyor @Dnzkl yün uyku tulumları var ondan alın rahat edin
sadeturkvatandasi Noname21 bebekler üzerinde değil yetişkinler üzerinde o. Amerikan pediatri akedemisi güvenli uyku için 2 yaşına kadar yatağında hiçbir nesne olmaması gerektiğini söylüyor.
Dnzkl İstanbul yaşıyorum uyku tulumu aldım ama galiba yanlış ince aldım ebebek uyku tulumu kullanan var mı aranızda
Mavis34 Dnzkl gün yorgan ben bile örtmem ağır. Hem gece ağzı yüzü kapansa açamaz hafif şeyler örtün ustune