3erkekannesi_ Nursevensahin Dilruba Demirezerin çayını kullanıyorum çok memnunum sayesinde 6. Ayımızı doldurucaz üç
Asyaveannesi04 Nursevensahin bestlak ve yeşil promalt bol su, yeşillik, tahin helvası yiyorum 11 aydır hem emziriyorum hem sağıyorum 🌺
Whatornot Nursevensahin 3 ay 20 gündür sağım yapıyorum hiç emmedi kızım sadece humana still tee kullanıyorum 900-1000 ml arası günlük çıkıyor ki 4-5 kere falan sağıyorum günde öyle sık da sağmıyorum artık. Çok fayda ediyor
Nursevensahin Asyaveannesi04 promalt içiyorum hem mavi hem yeşil tahin helvasının nasıl bi etkisi var
3erkekannesi_ Nursevensahin Hem sitesi var hemde ınstagramda adresi emzirmedanışmanı diye çok yardımcı oluyor her sorumu cevaplıyor sağolsun hiç bir karşılık beklemeden
Whatornot Nursevensahin sütünü arttırmaya çalış tabi ama olmuyorsa da arada mama takviyesi yap. Anne sütünü de bırakma hiç olmadı sağarak ver, sütünden vazgeçme.
Nursevensahin Whatornot kısa bir süre denicem tabi ki olmazsa mama ile desteklicem ama bebeğin asla biberon tutmuyor