Denizelif34 Kızlar bebeğim mamanın tadını sevmediği için doktorumuz içine 1 çay kaşığı pekmez bırakmamı söyledi bu şekilde bebeğine veren var mı severek içiyor mu ?
Babyb Denizelif34 bunu doktorunuz önerdi mi bende yapmak istiyorum. Doktor önerisi olmasına seviimdim. Kaç aylık bebeğiniz
Minnakordek Denizelif34 pekmez demir içeriyor demir ve kalsiyum birbirini kötü etkiliyorlar önermem onun yerine vanilya şurubu var onu deneyin benim kızım üç gün direndi sonra içti şükür şimdi normal mamaya geçtik alışır içer canım çok canını sıkma
Denizelif34 Babyb 3 ay 8 günlük evet bugün doktor kontrolü vardı bebeğimin mamanın tadını sevmediğini söyledim ve böyle bir öneride bulundu
Babyb Denizelif34 benim bebeğimde mamayı red ediyor 30 cc anca yiyo sonra ağlıyo istemiyor. Pekmez denemek istiyorjm
[silindi] Babyb 4 ay 20 günlükken başladım Tadım yaptırdım 5 ay 20 günlük şimdi sebze,meyve püresi ve çorba içiyor. Bazen sofrada veriyorum bir şeyler mesela pirinç pilavının pirincini ezip veriyorum
Babyb [silindi] ya bana yiyemez gibi geliyo sanki öyle rahat yutamaZ çorbaları püreleri falan, mama ne kadar içiyo mesela şu an
[silindi] Babyb alerji maması hiç almadı canım Benim bebeğim destekli oturuyor ve biz yerken istiyordu Zaten meme reddi başladı ben de çok korktum bir buçuk ay kilo almadı mama da yemeyince pirinç unu irmik sebze meyve püresi çorba şeklinde besleniyor
[silindi] Babyb Size yiyemez gibi geliyorsa en başta kaşıkla su verin kaşığı tanısın sonra sebze blend edin Sebze suyu verin sonra can rendede haşlanmış gıdayı pütürlü verin Tabi ki en iyi siz bilirsiniz. Siz hissedersiniz zaten bi başlayın takibi kolay bebek hemen alışır
Denizelif34 Minnakordek Aslında mama değişimi yaptım ondan mı içimiyor tadını sevmedi belki aptamilden sma geçtim