Hhticee Kızlar bebeğim 9 aylık ilk kez ateşi çıktı 38dereceyi gördü ılık duş aldırdım suan 37 ama sürekli uyumak istiyor uyuyo çok bitkin hasta da deildi daha hiç dişi yok belki diş çıkarıyo bilmiyorum ama böle uyuması korkuttu beni ateş olunca böle olur mu
Storymoon Hhticee ates uyku yapar uyutun ama sık sık atesını ölcun calpol dolven mınoset hangsı varsa 3 saate 1 verin
Birdunyabircennetannesi Hhticee Ateş uyku yapar. Şuan yüksek ateslik durumu yok. 38.5 üzeri tehlikeli ateş sayılır. 38.5 olursa eklem yerlerine ılık bez koyun baktınız düşmüyor ılık duş aldırın yine düşmezse acile götürün geçmiş olsun
Ummahan250820 Hhticee canım 3 saate dönüşümlü calpol dolven ver. Çoraplarına limon sık giydir oda ateşi düşürüyor . Eklem yerlerine ılık bez koy . Sık sık ateşini ölç . umarım geçer .
Storymoon Hhticee korkmayın dedıgım gıbı atesını olcun devamlı yukselırse ılac verın ustunu cok kalın gıydırmeyın
Kadermiran35 Çok geçmiş olsun benim bebeğim de 9 aylık iki gündür baya halsizdi dünde ateşlendi ateşi 38.3 hastaneye götürdüm boğaz enfeksiyonuymş
Hhticee Kadermiran35 hiç öksürük burun akıntısı falan yok walla anlamadım bi günde böle oldu diş de böle mi oluyo bilmiyorum ama belkide dediğiniz gibi enfeksiyon olabilir devam ederse götürürüm hastaneye
Hhticee Birdunyabircennetannesi Allah razı olsun hepinizden içim rahatladı gerçekten saolun dediklerinizi dikkate alcam saolun
Kadermiran35 Hhticee benimde hiç öksürük burun akıntısı bir belirtisi yoktu ama iki gün boyunca çok mız mızdı sonra ateşlendi doktor ateş enfeksiyonun belirtisidr dedi yarına kadar geçmezse götürursn
Hhticee Kadermiran35 yaa doğrudur ya yakın zaten götürüm de kafamdan çıksın varsa bian önce tedavisine bakılır