Umutaras13 Havvakkk süt ve petibör bisküvi bende çok güzel süt yaptı sütü laktozsuz içiyordum Tahin pekmez Rezene çayı Tahin helvası
Tubi88 Havvakkk Her saat başı toplam 40 dakika sağın.Benim kızım 1 haftalıktı yok denecek kadar azdı her saat başı sağarak 1,5 ayda geldi
Elifnaz_anne Havvakkk hayır ebebekte var trendyolda var humana emziren annelwr için çay gerçekten güzel süt yapiyor.bebegim 5 aylık düzenli beslenme ile.hic mama kullanmadim
Havvakkk Nur3517 etraf bir braksa . Bide kırkı ckmadan gelen giden olur mu başım hiç boş kalmyor ki gelen gidenin lafı da hiç bitmyor
Tugbakaraer Havvakkk aynı durumu bende yaşıyorum şuan 20 günlük ve mamaya alıştığı için beni de çok tutmak istemiyor
begonvilhg Havvakkk surekli surekli emzir canım. Gerçekten bebek ne kadar çekerse o kadar daha süt doluyor memeler. Ve bol su bir de mümkün olduğunca güzel uyku. Yemeklerini de güzel ve cok ye. Fışkırır vallahi
Emosclk21 Havvakkk canım kesinlikle dere otu piyaz yap kendine içine bolca dere otu ekle çok faydasını görürsün ❤️ cennet hurması da yiyebilirsin bolca ❤️🙏 umarım çok güzel süt’ün olur 🥰