2626 9.ay atağı çok zor geçiyor acaba herkesin mi böyle atak mı yoksa dişlerden mi anlam veremiyorum üst dişlerimiz çıkıyor onunda etkisi var biliyorum ama ataktanda mı kaynaklı acaba yaşayanlar bilgi verebilir mi böyle mi geçiyor ya da geçiyor mu gerçekten geçecek mi bu günler çok zorlanıyorum çok huysuz sürekli ağlıyor
MeleKk34 2626 8 ay 9 günlük bronşit ateş öksürük diş atak hersey üst üste geldi 1 aydır perişanım bende iyileşemiyorum
Jelibonsmom 2626 8. Ay atağını duymuştum, geçen de biri 10.ay atağından bahsetmiş, e bu ataklar hiç bitmicek böyle giderse, kızım da 9 aylık, çok iştahsız, atak nı yoksa 😭
Gulbiye 2626 bence ataktan cok dişler zorluyor bebekleri gecen 8 ayda atak vardı ve üste üç diş birden cıkardı okadar zordu ki dişler çıktı atak devam ama biraz rahatladı derken hasta oldu iyileşti şimdi 9 bucuk aylık atakta gözükmüyor ama yine diş cıkıyor ve uykular alt üst hep huysuz şu dişler cıksada rahatlasak
2626 MeleKk34 ay şimdiye kadar yaşadıklarımız hiç bir şey değilmiş büyüdükçe bilinçlendikçe daha zor oluyor her şey sanki Rabbim bebeklerimize dinginlik sakinlik versin bizlere acısın inşallah
2626 Jelibonsmom benimkisi de aşırı iştahsız emmeyi bıraktı gündüzleri emmiyordu zTen geceleri emiyordu şimdi geceleride emmiyor mama yapıyorum onu da yemiyor bakalım nereye kadar devam edecek böyle bilmiyorum mamayı çok az içiyor o da zor bela
Jelibonsmom 2626 Benimki ne süt ne ek gıda hiç bir şey yemek istemez. Eridim resmen oyunla vercem diye