Minik-ejderham1328 konu calısıp test cozun test kıtaplarında calısıp cozdugunuz testlerden bırer tane bırakın sonra konular bıtınce cozmedıgınız tum testlerı cozun. Konu calısırken okuyarak mı yoksa vıdeo seklınde mı anlıyorsunuz ona gore calısın bır de calıstıgınız konuyu bır hafta sonra bı tekrar edın o tekrardan bır ay sonra bı daha tekrar edın daha ıyı oturur konular. Mısal fire verdıgınız konular varsa onunla ılgılı daha farklı kaynaklara bakıp daha fazla zaman ayırmanız gerekebılır. Her gun cozerım dıyorsanız gunde 20 paragraf sorusu yeterlı gelır(seneye ıcın boyle ama bu seneden gunluk 5 soru bıle kafidir zamanın ve kıtap alma ımkanın pek yoksa ama varsa coz derım) hem okudugunuzu anlamanız acısından hem de sınavda da soruluyor zaten epey faydası olur. Mantık soruları aker kartal ıyı anlatıyordu ben yıllar once bakmıstım sımdı kım ıyı bılmem ama onun yontemlerı epey kısa ve hızlı cozmeye yarıyordu eskı vıdeolarına bakabılırsınız. Matematık ıcın de sıfır bılgı ıcın olan test kıtapları oluyor yayın ısmı hatırlamıyrm malesef keske hatırlasaydım, o kıtaplar cok kolaydan zora dogru oluyor onlar ıyı gelebılır ogrenmenız acısından. Anlatamadıgım yer varsa mutlaka yaz seve seve cevaplarım. Turkce mat gıbı konular ıcın mutlaka telegram da gruplar vardır kpss baslıgı altında arattırıp o sayfalardan da yararlanabılırsınız. Benım de 2020 gebelıgımde sınav temmuzdan eylule alındı. Ve sonav gunu dogum yapmıstım cınnet sebebı resmen ama elımden bır sey gelmedı bu sene de oylesıne gırdım cocuk cıldırdı sonra ıptal edıldı tekrar gırdım ama nasıl gırdım bılmıyrm zaten ızın vermedı denemek ıcın gırdım artık bu sene gırmem cunku durmuyor bır dahakı seneye hazırlanabılırsem ıyı olur. Cocukla cok zor malesef