Sevdiyebicer Kızlar bebeğim 8ay 13günlük benim yakamdan asla düşmüyor sizinkilerde öylemi hiçbirşeyle ilgilenmiyor ilgilenme süresi ancak 5dakika anca sizde durumlar nedir oyalamak için neler yapıyosunuz
alpkaaanannnesi Sevdiyebicer evet sürekli benimle emekleyerek heryere benimle geliyor lovabay bile gelmek istiyor
mirayveannesiii Sevdiyebicer bebeklerimiz aynı 8 ay 13 günlük benimde. Ablası oyalıyor işim varken onun dışında yapışık ikiz gibiyiz 😂
Duygu38 Sevdiyebicer bnmki oyalanıyo ama bi gözüde bnde örümceğe koyarm lavaboya grdim hemen bakar 😂😂😂 gelme git derim hızlı hızlı gelir 😂😂
2022anne Sevdiyebicer benim de kızım 8 ay 4 günlük aynı durum bizde de var ve geceleri cok sık uyanmaya başladı
Sevdiyebicer alpkaaanannnesi ay normal mi ki ya bu durumları benimki aşırı seviye de gün boyunca yemin ediyorum bunalıyorum bazen hiç oturamıyorum
Niloskininannesi Sevdiyebicer ne yazıkki normal kuzum 9 aylık emekliyor tutunarak kalkıyor biraz erken oldu ama hiç durmuyor lavaboya giderken yanımda götürüyorum bu aylar da bebekler siz odadan çıkınca onu terk ettiniz sanıyorlar oyüzden ayrılma kaygısı yaşıyıp yapışıyorlar tek çare gittiğiniz anda hemen ce- e yapmak alıştırmak sürekli tekrarlamak
Sevdiyebicer Niloskininannesi çok yapıyorum lavaboya gireceğimde yürüteçe koyuyorum girmeden c -ee yapıyorum 2 3kere birdaha yapayım diye beklesin diye yapcak birşey yok hayırlısı ozaman yanlız değilmişim☺️
Minisssss İnanın geçiyor aynısını yaşadım kızım suan 15 aylık çok daha rahatız evin içinde kendi kendine oynuyor