Hatunasel Arkadaşlar hamile olmadan önce benim asla saçım dökülmezdi hamilelikte ve sonrasında şuan 4 buçuk aylık kızım hala acayip saç dökülmem var . Böyle bir sıkıntı yaşayıp bir sonuç bulan var mı kan değerlerime baktırdım bir sıkıntı yok. Geçici birşeydir dedim ama hala devam etmesi beni rahatsız ediyor
Msl_bade28 Hatunasel benimde 5 aylık bebeğim var ve hiç saçım dökülmezdi 2 aydır bıktım artık saç dökülmesinden dermatolojiye gittim normal dedi ama aşırı seyrelme olmuş saçımda onun için engelleyen bir şampuan ve sprey verdi eğer geçmezse kan alınıp bir karışım yapıp enjekte edecekler saç diplerine eğer troid varsa bende var oda dökülmeyi tetikliyor muş
yase_bora Hatunasel arkadaşlar hiçbir şey yapmayın zamanla geçiyor. Ben kestirdim, şampuanlar, vitaminler kullandım fayda etmedi. Kızım 7 aylık olduğunda falan kendiliğinden durdu, su an bebek saçlarım hile uzadı.
cbkckbr Hatunasel hamilelikten önce aşırı dökülmem vardı hamilelikte vitaminler sanırım baya işe yaradı gürleşti bebeğim dört aylık olunca avuç avuç dökülmeye başladı bende kan tahlillerime baktırdım temiz çıktı bu aylarda oluyor böyle dökülme sıkıntı yapma dedi doktorum sonra bi anda kesildi bebeğim haftaya yedi aylık olacak
Msl_bade28 Hatunasel benimde aynı şekilde hiç olmazdı artık süpürmede robot bile baş edemedi kendim büyük süpürgeyle süpürüyordum içim rahat etmiyordu benim kullandığım sprey ve şampuan iyimgeldi gibi 1 haftadır kullanıyorum ben zaten eczane yada internetten alınıyor ben eczaneden aldım ikisinin fiyatı da 290 tl
Msl_bade28 Annelice488 ben denemedim yani kadın doğum doktorum normal değil diyince hemen dermatolojiye gittim oda normal oluyor ama geçiyor dedi geçmezse sorun vitaminlere flan bakılmıştı onlarada göz attı iyi dedi sağlık ocağında çinko eksikliği olunca saç dökülmesi oluyor demişti
Msl_bade28 İstersen adını söyleyim bir araştır bana dr önerdi zaten özel olduğu için ilaç değil emziriuorım bir sakıncasıda yok spreyin kokusu bile yok