gamzearass Merhaba kızlar. Oğlumun çok hafif burun akıntısı var. Başka belirtisi şu anlık yok gibi. Sanırım grip olacak. Ama olmadan engelleyebilmemin bir yolu var mı acaba? Önerileriniz nelerdir ne yapayım?
NoOne gamzearass emziriyorsanız mutlaka günde iki kez zencefil zerdeçal bal limon karışımı yapıp için. Ben hasta olmasa da haftada bir kez yapıp içiyorum bebiş de rahatlıyor anası da 😂
aleynaecrin gamzearass şuanda hastaneler tıklım tıklım dolu bizde geçen hafta atlattık çok şükür dikkat edin çok burnu tikandiysa bol bol açın burnunu nefessiz kalıp uyuyamiyorlar
NoOne gamzearass yastığına nane yağı damlatın, başucuna soğan koyan var belki işe yarar ben denemedim ama 🤷♀️
Senanureymen Benim de bebeğim aynı ama bizde öksürük de var napcaz bilmiyorum ben bir şeyler içip yemeye çalışıyorum sütümden geçsin diye
Senanureymen gamzearass inşAllah başlamaz bize de babasından geçti malesef odayı nemli tutmak lazım sürekli bide burnunu temizlemek dolunca emmiyorlar malesef
NoOne Ebru-2609 ben taze kullanıyorum ama Çay kaşığının ucuyla toz zencefil Bir çay kaşığı toz zerdeçal Yarım limon suyu Bir tatlı kaşığı bal Sıcak suyla karıştırıp için. Macun kıvamında da yapabilirsiniz ama yutmakta zorlanırsınız