Fundaaa Merhaba kızlar oglum 11 aylık olcak 2 gun sonra 3 aylıktan berı battanıyede sallanmaya alıstı ve hep oyle uyumak ıstıyo artık bu durum canıma tak etmeye basladı kollalrım tutmuyo evımızde 2 tane besık var bitanesı oturdgum odada kucuk anadızı gbı once battanıyede sallıyorum sonra onda uyutup buyuk besıgıne yatırıyorum ama artık buyuk besıgınde uyusun ıstıyorum kırıldı sallamak cok zor oluyo oda kucuge alıstıgı ıcın buyuk besgınde uyuyamıyo ne ypcam bılmıyorum nasıl alıstrabılırım oglumu bı fıkrı olan varsa yardımcı olabılırmı
Ayseciginannesi Fundaaa tavana asılan hamaktan veya normal hamak besik almayi desen canim onda uyur kesin diye dusunuyorm
dbyt Fundaaa cnm benim oglum da öyleydi ya cingene beşi kur iple olan yada emerek uyut biz oyle bıraktık co şükür
Fundaaa dbyt emerek uyumuyo ya alıstı battanıyeye bızede hayatı dar ettı resmen her uykusu geldgıbde ıstıyo uyku egıtımı mı versem dıyorum ama becerebılırmıyım bılmıyorum
Umutfaik Fundaaa benim oğlum da 4aylık gündüzleri uyumuyo pek fazla Ben de onu düzenlemeye çalışıyorum ama maalesef 🤦🏼♀️ İnşallah sizin çocuğunuz da alışır benim çocuğum da 😫