ece_arel Astım bronşit olduğu için bu gün eczaneden aldım doktora bir türlü randevu alamadık ateşi falan yok genel durumu iyi sadece hafif kuru öksürük var 9,5 aylık prospan vermedi eczacı ağır gelir dedi bunu verdi siZce iyi mi işe yarıyor mu
Adayildiz ece_arel grintuss kullanıyorum doğal olduğu için ama bir yaş altına bal verilmiyo oyuzden siz kullanmamalisiniz
EfBiCo livanurvealpinannesi61 ece_arel Prospan 1 yaş altı çocuklara sağlık bakanlığı yasaklamış. İçindeli sarmaşık bitkisinden dolayı. Bana eczacı vermemişti.
livanurvealpinannesi61 ece_arel ben 2 3 ay önce prospan kullandım yeni mi yasaklandı. Çoğu kişi prospan kullanıyor bebeğine.
livanurvealpinannesi61 EfBiCo prospanın içinde ki bir madde sağlığa zararlı. Fitospan var onu yazdırabilir siniz. Grintuss 1 yaş ve üzeri çocuklar için.
Nurumm12 livanurvealpinannesi61 öksürüğü var da oğlumun fitospan ya da grntuss almayı düşünüyorum yarın ne iyi gelir diye bakınıyorum
Fasulye12 Nurumm12 Grintuss u kullandık ama öksüğünü fazla arttırdı , belki balgam söktürdüğünden de olabilir ama 2 gündem sonra bıraktım kullanmayı.
livanurvealpinannesi61 Fasulye12 bize iyi geldi ben onu kullanıyorum birde kozalak macunu kullanıyorum