Ozge_5555 Kızlar rota ve menenjit aşısını bn eczaneden aldığımda sağlık ocagnda yaptırabilir miyim yada hastahane de mi yaptırılmalı ve fiyatlar ne kadar
Balkupum2505 Ozge_5555 rota aşisı 780 civariydi ama menenjiti bilmiyorum. Saglik ocagi yapiyo hastaneye gitmenize gerek yok
Asyaveannesi04 Ozge_5555 bence bugün gidip alın %36 zamlı alırsınız yarın sağlık ocağı yapmıyor bildiğim kadarıyla
Ozge_5555 Balkupum2505 teşekkür ederim hastane uzak olduğu için sağlık ocağında yapılıyorsa orda yaptırırim
Ozge_5555 Balkupum2505 2 ay aşısı var ya smdi 2 bacak ve 1koldan yapılacak rota asisinida yapsa hemşire bişey olur mu
Ozge_5555 aylinpala teşekkür ederim araba olmadığı icin hastahanede uzak oyuzden netten baktım sağlık ocağında yapılmıyor gibi yazı okudum net Bilgi için sorayım dedim
Ozge_5555 Asyaveannesi04 kızım 1 aylık 2 . Ayda yapılacak da menenjit 3 ayda yapılacak şimdiden alsam olur mu ki
Asyaveannesi04 Ozge_5555 güvendiğiniz bir eczane varsa alıp dolabında saklayabilirsiniz ben hepsini rota menenjit öyle yapmıştım
NoThing2Lose Ozge_5555 rota aşımızı yaptırdık sağlık ocağında ama menenjiti biz yapmıyoruz dediler hastanede yaptırmanız gerekli dediler doktoruma sordum yapmaları lazım öyle saçmalık mi olur dedi bende anlamadım
Ozge_5555 NoThing2Lose netten baktım menenjit aşısı kastan yapıldığı için hastahanede yapılmalı diye okudum sağlık ocağında yaptıranlar varmış 🤷
NoThing2Lose Ozge_5555 kasta olsa sonuçta hastanedekilerin adı da hemşire onların adı da hemşire öğrenmeleri lazım bu tür şeyleri bir aşı için hastaneye gidiyoruz ki şuan hastaneler mikrop yuvası hasta olmayan çocuğa hasta davetiyesi cikariyolar
Ozge_5555 NoThing2Lose orası öyle aciller çocukla dolu ya risk almak istemiyorlar yada bilemicem artık nette öyle okumuştum hastahanede yapılması lazım diye bende burya sorayım dedim yapılıyor mu diye sağlık ocağında yapan da varmış yapmayanda
TwinMom- Ozge_5555 yaptırabilirsin. Ben ikizlerime yeni rota virüsü aşısı yaptım. İkiz olunca iki tane aşı 😬 1550 tl verdim iki rota aşısına
Ozge_5555 TwinMom- teşekkür ederim sağlıcakla büyütün yavrularıniz tabi ikiz olunca masraflar ikiye katlanıyor herşeye zamm daha asgari ücret belli olmadan zam üstüne zam sonumuz hayrolsun
Balkupum2505 Ozge_5555 bildigim rotayi 3 ayda yada en gec 3 ay 15 gunlukken yapiliyo yapmazlar sanirim ama yinede sorun