-Ozge- Marketlerde satılanlardan alsam olurmu ? Hangi markayı almalıyım ? Yoksa bununda organiği varmı
Olimbonii -Ozge- Satiliyormu bilmem ama mayasi var kefirin annem onunla kefir mayaliyor en organiği katkısız olan o bende bebeğime o sekilde mayalanmış olarak icirecem kendimde tüketiyorum
Muges4 Feyzosumunannesi 7 aylıkken veriyordum ben kızıma, azar azar verip bir problem yoksa gönül rahatlığı ile verebilirsiniz sizde bence
Olimbonii AlparslanC2022 çevrenizde yapan biri varsa ondan azcik alabilirsiniz baska nerden aliniyo bi fikrim yok bende teyzemden almistim ama zaten küçücük aldim kendi büyüyüp çoğalıyor
Btlaras2 -Ozge- altınkılıç alıyorum pınar da temiz içerikli 6. Aydan itibaren başladım az az, şuan severek içiyor oğlum
Olimbonii AlparslanC2022 satiliyorsa biraz alabilirsiniz çünkü o kendiliginden cogalan bisey fazla almayin yani 🤗
Uslu123 merhaba içim ve altınkılıç sade kefir alıyorum içeriği temiz sizde bakıp araştırabilirsiniz. Altınkılıç bin A101 migros da var. İçim ise Şok ve Migros’ta var