Aysemustfa Merhaba güzel annelerim biz 18 aylığız ama daha çok yetişkin gibiyiz sizde durumlar nasıl ?😅😅
Eymenkuzusu Aysemustfa merhaba biz de 18 aylik olduk beraber sofra kuruyoruz, bulasik makinesini bosaltiyoruz, kendi basina oyun oynuyor arabalariyla biseyleri yerde dondurmeyi cok seviyor surekli yere oturup donderip duruyor. Smdimlik guzel 😂
kaymakliekmekkadayifi Aysemustfa hayır demeler gereksiz bi şekilde durup dururken ben hariç herkesin canını acıtıyor özellikle yüzünü tırnaklarıyla yoluyor. Geçen komşumuz sey sordu eşinle kapıda karşılaştık kavga falanmı etmiş yüzünün her yanı yaralıydı diye sordu. Ama bana yapmıyor hiç nedense. Bizde bide gündüz uyumama isteği var. Sabah 9.30 10 arası kalkıyor akşam 7 7.30 arası uyuyor gün içinde uyumak istemiyor asla. 21 aylığız şimdilik bunları yaşıyoruz
Aysemustfa User1999 Ahh Ahh bizimde valla yerden yere atmalar ısırmalar vurmalar tam dedim gece uykusu düzene girdi tekrar bozuldu
Eymenkuzusu User1999 biz de oyleydik belli bi donem dikkatini dagitmaya calisiyordum ne istedigini sorardim onu yapmaya calisirdm ya da sevdigi oyalandigi bir seyler varsa beraber onlari yapardik en son care de disari cikip biraz hava alip gelirdik
Aysemustfa Eymenkuzusu Oh maşallah Allah daim etsin 😅2 hafta öncesine kadar bizde öyleydik son 1 haftadır o bebemden eser kalmadı birden bire vuruyor bu sendrom bunlara 😅😅
biraslanmiyavdedi Benim bebeğim de 20 aylık olacak. Son bir aydır onda da başladı sendrom :/ Her şeye ağlıyor, yemek yemek istemiyor, uykuya direniyor, kendi kendine oynamak zaten hiç olmadı hep bacağıma yapışık geziyor. Bitmiyor atakları, sendromları :(
Aysemustfa biraslanmiyavdedi Ahh çok şükür bizde kendi kendine oynamalar hep vardı bizimle oynamak istemez hiç ama diğer saydıklarınızın hepsi bize mahfetti kaç gecedir Allah hepimizin yardımcısı olsun valla sabırlar versin 🥲
Aysemustfa kaymakliekmekkadayifi Aynı valla bizimkide babamın kardeşimin yüzünü felan yoluyor babamın suratı harita gibi yazık adamcağıza dayısınıda sürekli ısırıyor bulduğu yerde sürekli sıkıştırıyor çocuğu kimse yanına yaklaşamıyor valla bana yapmıyo ama herkese bir gıcığı var benimkininde😅🤦
YigtnAnnesi Aysemustfa asla ve asla bitmiyor git gide daha kotuye gidiyor tabi her çocuk farklı ama şuan iki çocuğum var biri 10 aylik biri 3 yasa girecek aşırı zorlaniyorum