Balkizinannesitugce Güzel mantar sote tarifi olan varmi görsel varsada paylasahilriisnjz benimki çok güzel.olmjyor ama bugün bor paket mantarım var onu kullanmak istiyorum tarifine. Güvenen varmıii
alonee Balkizinannesitugce soğanı yağda kavurup yeşil ve kırmızı biberi ekliyorum onlarda kavrulunca mantarı atıyorum mantar suyunu salıyor. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişiriyorum. Ek olarak; üstüne beşamel sos yapıp güveçle fırınlayabilirsiniz harika oluyor
Deletedmom_28 Balkizinannesitugce siz ana yemek gibi yapacaksaniz etle karıştırın yada tavukla bu şekilde tek başına yetmez ben bunu kendime yapacağım eşim mantar sevmiyor yada sizde bu şekilde yapıp etin yanına sos olarakta koyabilirsiniz 🥹
Balkizinannesitugce Deletedmom_28 evet ana yemek olarak yapmak istiyorum ben aynen ara sıcak olabilir yada garniturgivi etlerin yanında dediğiniz gibi tek başıma olsam bende severim bunu
Balkizinannesitugce alonee evet bende büyük güveç tavada yapayım ozaman teşekkür ederim ama hepsini çiğdem karıştırıp koyup psiirsem yanına kremalı makarna olurmu acaba
alonee Balkizinannesitugce bilemedim. Ben öyle yapıyorum genelde bence riske atmayın. Güzel olur spagetti üstüne sos gibi de koyabilirsiniz