altayaziz Merhaba anneler🙋🏻♀️ Oğlum bu gün 8 aylık oldu🥰. Ek gıda olarak günde kaç öğün ve neler veriyorsunuz 8 aylık bebeklerinize? Yardımcı olursanız sevinirim🫶🏼
Fulyaaa1 altayaziz 9 aylığız ama 8 aydan beri. 3 öğün veriyorum. Kahvaltı yumurta peynir öğlen meyveli cicbebeli ne olursa muhallebi yoğurt vs. Akşam da et tavuk sebze yemeği.
1blog_meselesi altayaziz benim de oğlum 8 aylık. İnstada blog hesabımda verdiklerimi paylaşıyorum bakabilirsin istersen 🫶
birminikbebekannesi altayaziz sabah yumurta yulaf avakado öğlen sebze çorbası ara öğün meyve akşam da sebze balık vs gibi şeyler gece de kaşık maması yiyor gece maması
altayaziz Fulyaaa1 teşekkürler.. 3 öğüne geçmek istiyorum bende.. sabah erken kalkıp sütünü içiyor yarımsaate falan yeniden uyuyor, süt yerine kahvaltı yapıp yeniden uyurmu acaba😂
Fulyaaa1 altayaziz sabah ilk uyandığın da bende devam sütü veriyorum saat 10 buçuk gibi kahvaltı ediyor. Siz yine de devam sütünü azaltmayın bence
MeteYmen_Annesi 9 aylık ikizlerim 8. Aydan itibaren 3 öğün veriyorum sabah öğle akşam 😍 akşammutlaka yoğurt veriyorum hafif diye