Mervecal Kızlar bebeğim 4 ay 10 günlük. Yaklaşık 3 gündür geceleri saat başı uyaniyo geri uyutmaya çalışıyorum ama emene kadar asla uyumuyo haliyle sabaha kadar saat başı emiyo. Ayni durumda olan var mı geçici bi durum mu bu
ggl Mervecal 4.15 günlük ne gündüz ne gece uyumuyor saat başı bazen de yarım saatte uyanıyor 4.4 da uyandı tekrar 15-20 dakika uyudu bir daha uymadı
Mihriiii Mervecal 4 ay 15 günlük çıldırmama ramak kaldı 🥲 sakin olmaya çalışıyorum ancak ne gündüz ne gece uyuyor sürekli huysuz mutsuz 😞ne zaman bitecek bu atak
Mervecal Ahh icim rahatladi en azından gündüz kısaldı uykusu zaten de gece dursa bende dinlenicem insallah hepsi bi an önce atlatır
1__anne Mervecal yarın 4 aylık oluyor son bir haftadır hatta on gündür öyle saat başı uyanıyo ve emmeden uyumuyo sallamak bile fayda etmiyo gündüz de toplasan iki saat tek uyuyo o da yarım saat yarım saat ve ayağımdan indirince uyanıyo bi daha uyumuyo çok yoruldum artık
Mervecal Biz çıldırmadan bi an önce son bulur umarim gündüz toplam 3 saat anca uyuyo hic bisey yapamıyorum surekli kucakta
Fnkuzu Mervecal benimde öyleydi ara ara yapıyor bu atalar bence büyümeden dolayı bide gazı olduğundan olabilir