Klc1 Bebeğim 11.5 aylık lütfen uyku düzeni için yardımcı olun. 12- 1 en erken 11 buçuk hep bu saatlerde uyuyor. Gündüz çok az uyuduğu halde bile böyle. Tecrübeliler lütfen yardım edin.
Mamimo Klc1 kızım 14buçuk aylık 2 haftadır falan aynı durumdayız neden hiç anlamadım inşallah geçici bi durumdur
Begumergun Klc1 benim oğlumda 6 aylık aynı durum bizdede var nasıl uyku saatimizi erken çekicem hiç bilmiyorum
Melisaelif Klc1 gündüz 3 ten sonra uyutmayın erken uyur akşam olmazsa 2 den sonra olmazsa 1 den sonra böyle deneye deneye bulacaksınız bir düzen
Msdmllale Begumergun benim 7 aylık bebeğimde böyle 5 aylıkken başladı en erken 11 de uyuyor. Genelde 12 1 de uyuyor bugün 1 buçukta uyudu
Klc1 Melisaelif inş canım ama mesela diyelim 8 buçuk 9 da uyudu sonra uyanıyor yine 11 gibi oda düzelir mi ki?
Melisaelif Klc1 onu yapmaya devam ederse gündüz uykusunu kesebilirsiniz doktor 1 yaşından sonra gece uykusunu etkiliyorsa gündüz uykusu şart değil diyor
Klc1 Melisaelif ama gündüz de uykusu geliyo çok uyutmuyorum kucağımda uyuya kalıyo veya oynadığı yerde.