Seyturak İyi geceler hanımlar o kadar post gördüm ama Sivas’ta yaşayan kimseye denk gelmedim :) varsa gittiğiniz doktoru tavsiye edip etmediğinizi,bebek için kıyafet alışverişi yaptığınız butik mağazaları vs paylaşırsanız sevinirim.:)
boncugunannesiiiii Seyturak şuanda sivasta değilim ama Sivaslı sayılırım , orsa doğdum büyüdüm uzun yıllarım orda geçti o yüzden yazmadan edemedim 😅 orda olsam kesinlikle Osman gönülala giderdim, çok başarılı ve donanımlı bir hekim
yaprak_34 Seyturak instagram kullanıyorsanız tugbacınarbakacak var Sivas’ta yaşıyor bilgili bayağı ona sorabilirsiniz ,eşi diş hekimi onun da .
Zeykaa Seyturak sivasta yaşıyorum. Osman gönülal var baya ünlü zaten ben medicana da mahmut yıldırım a gidiyorum
Seyturak boncugunannesiiiii evet Osman hocayı duydum eşimde ona gidelim diyor ama sosyal medyası güçlü bi doktor,dilediğim zaman ulaşabilir miyim mesaj attığımda döner mi bişey sorsam cevap alır mıyım onu bilemiyorum. Eşim bi kerede olsa gidelim deneyelim diyor aklımda o yüzden :)
boncugunannesiiiii Seyturak önceliği her zaman kendi hastaları, gidenlerden duydum boş kaldığında sosyal medya ile ilgileniyormuş. Denemekte fayda var tabi, hatta isterseniz bu endişenizi de dile getirebilirsiniz. Sizi tatmin edici Bi cevap verirse devam edersiniz 😊
Seyturak Zeykaa merhabalar bende Fatih İbrahim arabacıya gidiyorum şu an. Memnun musunuz Mahmut beyden
Seda588558 Seyturak canım açıkcas8 osman hocanin daha çok bir instgram doktoru oldugunu duydum gercegi nedie bilemem medicanada mahmut yildirima cok iyi diyorlar ben kendisine randevu bulamadigim için fatih ibrahim arabaciya gittim ama mahmut beyle devam edecegim
Seyturak Seda588558 Fatih beyden memnun kalmadınız mı ben şuan ona gidiyorum :) hatta bugünde gidicem
Prematur1 Merhabaa sivasa alıştınız mı arkadaş falan bulabildiniz mii nasıl gidiyor sivas maceranız :)
Seyturak Prematur1 merhabalar kusura bakmayın geç gördüm yorumunuzu:( açıkçası bi değişiklik yok hala yabancıyım :) sizde mi sivastasınız