gulay_candemir Merhaba arkadaşlar aranızda umca solüsyon kullanılan var mı bebeğim için verdi çocuk doktoru İçeriğini okudum içime sinmedi
merhabacanim gulay_candemir benim bebeğim kalp hastası içeriği doğal demişti bize doktor her ilacı kullanamadığı halde ama kan sulandırıcı kullananlara yasak bir solüsyon
Rika gulay_candemir ben kullaniyorum. Hasta olacagini hissettigim an basliyorum. Daha hafif geciriyor sadece burun akintisiyla. Etanol var evet. Uyku yapiyor gece verince bu yuzden daha dinlenmis uyaniyor.
Ztoros gulay_candemir bende kullanıyorum evet hasta olacagini anladigim an verince geriliyor semptomlar, ama hastayken pek işe yaramiyor yani en azından oğlumda öyle etkileri
ftsdmrhn Nesi içinize sinmedi. Ben kullanıyorum asssiriiiiii memnunim.ama sürekli kullanmıyorum. Çocuğumun ya da kendimin hasta olacagini anladığım zaman kullanıyorum. Ya hafif geçiyor ya da hiç hastalanmiyoruz.
ftsdmrhn gulay_candemir e ihtiva etsin, belirli dozlarda etanol un bir sakıncası yokki. Bitki ekstresini çözmek için kullanılıyordur. Metanol olsa kanserojen ki zaten kullanılmaz . Ama etenolun zararı yok 1 şişe etanol u alıp kafaya dikmedikten sonra. not: kimyagerim.
Tasbebek_ gulay_candemir kış başlangıcında evden eksik etmediğim tek ilaç hastalık emaresi gösterdiğinde 2 ya da 3 gün düzenli verince ilaca gerek kalmadan toparlıyor çok memnunum
gulay_candemir Tasbebek_ Gerçekten mi çok iyi yaaaa bende için rahat olarak vereceğim Yalnız doktor günde bir 5 damla vermemi söyledi İçeriğini okudum günde üç kez 15 damla yazıyor
Tasbebek_ gulay_candemir bende günde 1 kez veriyorum 10 damla bebeğin yaşla alakalı olabilir eğer toparlama olmayıp hastalığı artacak gibiyse günde 2 kez 15 damla veriyorum siz doktorun dediğini uygulayın şifa olsun inşallah
Elfvli gulay_candemir nesi içinize sinmedi.etanol var o mu ? Ben en ufak bir soğuk algınlığı grip gibi hastalıklarda mutlaka kullanıyorum. Asiri da memnunum.