Edahazar Kızlar benim bebeğim 7 aylik uyku sorunumuz var ayağimda sallıyorum uyutuyorum bıraktım an uyaniyor.butun akşam uyutmuyirum gece oluyor sallayip yerine koyuyorum 5 dk sonra uyanıyor sizde durumlar nasil
turkan97- Edahazar benim kızım da bir hafta sonra yedi aylık olacak inşallah.Hic uyku düzeni olmadı yenidoğan dedik atak dedik oturur belki düzen dedik ama sanırım oturmayacak🥲gece bir iki gibi uyuyor saat başı uyanıyor.
Zeynepsametaras Valla bizde de aynı 5 aylıgız bizde Uyumuyor cocuk o kadar sallamaya yine de direniyor ne zaman düzelcez diyemiyorum gittikce daha da fena oluyor. Psikoloji 0
Edahazar turkan97- bizde ayni ataklar hiç bitmiyor uykusuzluk sinirde yapıyor insana duzelirler inşallah bir an önce 🙂
kucukagacc Merhaba benim bebeğim de 6 aylık uyumaya direniyor ayakta sallamayı hiç sevmiyor alışmadığı için sürekli damak kaşıyor bi sağa bi sola dönüp duruyor ama asla uyumuyor🥺
Edahazar kucukagacc papatya çayı icebiliyorlarmis bizim sağlık ocağı ebemiz dedi uyku yapıyormuş alıp deniyecegim sizde danışın doktorunuza TMm derse deneyin bence👍