Buselii Selam kızlar 9 aylık kızım var prematüre 34. Haftada doğdu 3 ay sonra Bi ameliyatı var 10 kilo olması gerekiyor 2 ayda 1 kilo almış suan 8 kilo asiri hareketli sürünüyor yemeklerini hep kemik suyuyla yapiyorum var mı önerileriniz nasıl kilo aldırabilirim
Sesss_s Buselii geçe yatmadan önce muz bebe biskivisi süt ve içine fıstık ezmesi( alerjis yoksa ) bunu yedire bilirisniz hemen toparlar işllah sabah kahvaltısına yulaflı yumurta teryagda kavura bilirisniz buda cok etkili olucaktır benim kızımda 30 haftalık dogdu suan cok sükür yaşıtlarıyla aynı . Tereyagı unu kavurup içine tavuk suyu koyup biraz kıvamlı bir corbaya yapabilrsiniz üstüne nane bunlar benim kızımda cok işe yaradı
pogacayanakk Buselii yumurta, muz, kaşar, çiğ kuruyemiş, bebe bisküvisi ve pirinç unu da kilo aldırır ama pek sağlıklı değiller tabi
Yagmur0606 Buselii irmikli tarhana çorbası kemik sulu kaşıkmama arılac hippvb onun içine bebe bisküvisi muz cevızpekmez karıstırıp yedırıyorum sabah bıldırcın yumurtası alerjısı yoksa muz irmik labne karıstırıp yedırıyorum tavuk suyuna corba içine bebek ekmeği bebekler için özel yapılıyor bende erken doğum yaptım o şekilde topladık 🤲 ayrıca gecmıs olsun
Beyzacar1 1 yaşında bebeğim, sabah kahvaltida ve öğlen ara öğününde ceviz ve muz yediriyorum. Muz topluyor diye okumuştum bir anne sayfasında