Kızlar öncelikle hepinize iyi akşamlar. Postunu görüp de geçmeyin lütfen. Eğer bu deneyime sahipseniz önerilerinize ihtiyacım var. Ben 36+3′te sezeryanla erken doğum yaptım. Bebeğimin tam olarak emme refleksi yoktu ve sütüm de 3. Günden sonra damla damla gelmeye başladı. Oğlum sarılık olduğu için meme mama gittim. Zaten memeyi tutmayı da 10. Günde yoğun çabalarımızla öğrenmişti. Ama mamayı asla bırakamadım çünkü memeyle doymuyordu. Sürekli sağım yapmaya çalıştım, sağdığım sütü 1. Aya kadar biberon yerine kaşık biberonla verdim. Ama büyüdükçe kaşık biberon işlevini yitirdi normal biberona geçtim. Oğlum şu an 2ay 10 günlük. Önceden her mama öncesi memeni tutar, dakikalarca emerdi süt az gelse bile.. Yaklaşık 1 haftadır memeyi asla tutmak istemiyor. Sanırım artık memeyi bırakacak. Ben de gidebildiği yere kadar mamanın yanında sütümü de vermek istiyorum. Ama sürekli sağım yapmam lazım ki sütüm gelsin. Bebeğime tek bakıyorum her 2 3 saatte düzenli sağım yapamam sanırım. Siz nasıl yaptınız? Nasıl yol izlediniz, yardımcı olabilir misiniz?