Pupis Sizce cok oyuncak almak kötü biseymi.yada siz ne kadar oyuncak aliyosunuz siniriniz varmi.İmkan oldukca alirmisiniz
GamzeDurmus Pupis bence imkan varsa alınmalı, tabiki öyle bebek vs yığmamak lazım yani benim düşüncem o yönde. Daha çok gelişimine katkı sağlayacak oyuncaklar tercih ederim
Bayancorek Pupis Fazla oyuncağa karşıyım uzmanlardan dinlediğim kadarıyla 🙏🏼 O yüzden az sayıda eğitici oyuncak alıyorum sadece. 🌸
-_-hUysUzvetatlikadin Pupis oyuncak fazla almıyorum şahsen çünkü yazık kısa süre oynayıp hemen sıkılıyor ve heryer plastik plastik dolup taşıyor hem çok pahalı hem yer yok hem de çocuğun algısını da etkiliyor uzmanlar öyle söylüyor. Alırsamda uzun süre kullanabileceği şeyler alıyorum 1.5 yaşında şuan mesela legoları okul çağında da oynar ne bileyim sallanan atı okul çağında da kullanır gibi. Kendim yapmaya çalışıyorum oyuncakları genelde
Birtospikannesi1 İmkanım oldukça alıyorum, fakat hepsini aynı anda vermiyorum dönüşümlü olarak gidiyor geliyor oyuncaklar. Ve Tabiki artık yaşına hitap etmeyen İlgisini bitirmiş oyuncaklar hediye ediliyor sürekli bir dönüşümle alınmalı bence
Pupis Birtospikannesi1 aynn bende aliyorum hep yasina uygun ama acaba abartiyomuyum diye dusunuyorum anneme kalsa 1 araba yeter
Birtospikannesi1 Pupis asla öyle düşünmüyorum. O zamanlar geride kaldı keşfetmesi gereken koca bi dünya var bazen ben hiç işe yaramayacak ama sevdiği oyuncağı da alıyorum. Bebeğimin Kalbini heveslerini kırabilecek kadar cesaretim yok her zaman. Ziyan olacağını düşünüyorsanız 2. Elde satarsınız hem ekonomik bi dönüşümle kimsenin gözüne görünmez böyle durumlar
Pupis Birtospikannesi1 evet bende cok aliyorum ama millet cok aliyon israf falan diyo. Ama bebegim mutluboluuo bende dayanamiyom yine aliuom
Bayancorek Pupis bir zaman sonra robota dönüşüyorlar, içerik üretemiyor tek başına, hayal kuramıyor, huzursuz, inatçı ve öfkeli biri haline dönmesine yardımcı oluyor. 🙏🏼
pogacayanakk Durumumuz gayet iyi sma ona rağmen almıyorum, ilk zamanlar her şeyi alayım hiç bir şeyden mahrum kalmasın bol bol oyuncağı olsun diyordum ama bu konuda uzmanlar az ve öz oyuncak alınmasını söylüyor düşününce mantıklı da geliyor. Mesela çok oyuncak alma çocuğun tatmin duygusunu köreltir
3yasakadarsifirekran Pupis uzmanlar çok fazla oyuncağın çocuğun dikkat süresini kısalttığını söylüyor. Yapılan bir deneyde iki farklı sınıflardan birine 16 tane oyuncak diğerine 4 çeşit oyuncak koyulmuş. 16 oyuncak olan sınıftaki çocuklar her oyuncakla 1 dk az ilgilenmişler sonrasında sıkılıp odadaki objelere yönelmişler. Diğer sınıftaki öğrenciler ise bir oyuncakla daha uzun süre ilgilenip oyun kurmuşlar. O yüzden az oyuncaktan yanayım . Oyuncak alıyorum tabi ki ama mesela 2 hafta sonra kaldırıyorum başka oyuncaklardan koyuyorum önüne dönüşümlü olarak veriyorum. Oyuncak rotasyonu diye araştırabilirsiniz.