Ebruada26 Bebek odası için karartma perde kullanan var mı bebeğim gece uyuyor ama gündüz dalamıyor karartma perde almayı düşünüyorum alsam acaba geceyi gündüzü karıştırırmı nasıl sonuçlar aldınız
sb- Ebruada26 biz evlendiğimizde tüm evi karartma almıştık bebeğim 11 aylık doğduğundan beri gündüz uykuya direnirse kapatıyorum daha uzun uyuyor ama her zaman kapatmıyorum gecesi gündüzü karışmasın diye sadece çok inat ederse,bir sorun yaşamadım
Linaamom Ebruada26 kaç aylık bebeğiniz? Aynı durumu yaşadık karartma perde almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim gece gündüz ayrımı yapmaz dye. İyi ki almamışım zamanla o huyunu bıraktı şimdi gündüz uyuyor
Ebruada26 Linaamom 2.5 aylık gece kendi kendine yatırıyorum yanıma uyuyor ama gündüz salladığım halde uyumak istemiyor uyusa da çok kısa maximum yarım saat uyuyor uyanıyor
Linaamom Ebruada26 tavsiyem alma alışsın atak haftasında olabilir geçici bir dönem alışmasın sürekli karanlığa. Düzene oturdu mu gündüz de uyucak . Benim bebeğim yüzüne battaniye çekiyordu karanlık olsun diye düşün.
sb- Ebruada26 isterseniz bebek arabası-puset vs de uyutup üstünü örtüp karanlık yapın bir deneyin uykusu-uzunluğu değişiyor mu ona göre alırsınız