Ardabebek Merhaba kızlar oğlumun kansızlıgı cıktı ve doktor ferrozinc şurup verdi aranızda kullanan varmı fayda etti mi ?
Balbebeginannesiiii Ardabebek biZ kullandik kizim 10 qylikti doktor en hizli bu yukseltir demisti yukseltti de ama biz demir icin killandik kizimin degeri baya dusuktu yukseltti
Ist2121 Ardabebek bende kullandim epey yukseltti oranini hatirlamiyorum suan ama baya dusuktu 2 ayda toparladi. Ama sanki disinin arkasinda bir iki nokta siyahlik gordum tam gostermedigi icin emin degilim insallah dislerini boyamamistir :/
35791 Ben kullanıyorum bir süredir tekrar değerlerine baktıracak kadar çok olmadı ama iştahında farketti tabi kiloda da farkeder
Ardabebek Balbebeginannesiiii bizde kullanıyoruz inşallah fayda eder bebegımde saç dökülmeside var szdede olmusmuydu
Balbebeginannesiiii Ardabebek evet sabh aksamdi 2. Siseye gectm bn cok az kullandk yukselmsti braktik
35791 Fayda ediyor ama değerlerinin depolarının tam anlamıyla dolması eksiklik sorunu tekrar yaşamamak için 3 ay kullanmanız gerekiyor vücut kendini üç ayda topluyor bilginiz olsun 🌸
35791 Ardabebek bebeğiniz küçükse saçları yenileniyordur bir ara saçlarımız tüm döküldü sonra yeniden çıktılar ama bunun demirle ilgisi yok genelde tüm çocuklarda oluyor ☺️