benkosarim Ahsen92606 pazardan bazen bazen moda nisa dan bazen pazarium dan bazen sefamerveden uygun fiyatlı bunlar
Vaveylaaa Modanisa, trendyol, pazar… bide instede lotusscollection diye bi sayfa var, bedava şal dağıtıp duruyor, yeni açılmış fiyatlarıda fena değil
Vaveylaaa tektanem Mısırlı şallarından almıştım, mısırlı güzel beğeniyorum. Bambu şal ve birde düz miyo caz bunlarda eyfelin güzeller. Çabuk kargolamıştı
tektanem Vaveylaaa bende bi bakım o zaman sayfalara uzun süredir şal almıyodum yeni şeyler denemek istiyorumda
Vaveylaaa tektanem ben yeni açılan sayfalara bakıyorum genelde çünkü yeni açtıkları için uygun satıyorlar 🙈 shopier dolap falan aracı uygulamalarda varsa güvenilir oluyor. Tavsiye ederim
tektanem Vaveylaaa evet uygun oluyo ama işte her sayfaya malesef güvenemiyorum özellikle sitesi falan olmayanlarda terddütte kalıyorum dediğiniz uygulamalarıda bilmiyorum hiç kullanmadım
Vaveylaaa tektanem Dolap trendyol kuruluşu zaten, shopierda güvenilir bence. Bu uygulamalarda kargo size teslim edilmeden para karşı tarafa geçmiyor, onlarda kalıyor. Onayda istiyor olabilir sizden, o kısmı tam bilmiyorum
tektanem Vaveylaaa dolabı kullanıyorum diğer uygulamayı bilmiyodum ama onda göz atarım teşekkür ederim 😊