_annee_ doktorumuz 7. Aya kadar bile normalde meyveyi önermem demişti sebze reddi olmaması için ama reddedeceğini sanmıyorum öyle ya da böyle yiyecektir diye düşünüyorum
Barlas_mom elmayı buharda pişirmeyi düşündüm de sonradan direkt az bir şekilde cam rendele rendelesem mi diye düşündüm meyve olunca hee türlü sever yer sanırım 😊
Avokado ben pek sevmiyorum acaba direkt versem kusar mı diye tereddüt ettim ilk etapta tadını almadan birşeyle karıştırmak istemedim
Barlas_mom Mama kullanıyorsan muz ve formül süt oda güzel oluyor.
Bunu ilk kez duydum bazen sütünü bitirmekte zorlanıyor muzla içerse veririm valla neden olmasın kaşıkla mı yedireceğim muzu içine ezip 😅
livanurvealpinannesi61 biber evet aklıma gelmedi yeşil kırmızı farketmez sanırım onu da haşlayıp mı vereyim direkt blend edip çiğ verilir mi
Taze fasülye bezelye püre şeklinde nasıl olur acaba deneyeyim
Aslında ek gıdaya heveslenmiştim ama benim kız tadım da yapsa iştahı kesiliyor gibi oluyor bunlarla uğraşacağıma direkt sür veririm dedim ama yine dayanamadım birşeyler tattırmasam da zorlanacakmışım gibi hissediyorum ileride 😊
Doktor ne verirsen ver süt hep ön planda olacak doyurucu yemeyecek demişti kaçıncı aya kadar doyurucu yemeyecek bilmiyorum tabi