egekusumm Soru başlıkta. Rica ederim fikir versin birileri. Bıktım artık emzik niyetine emiyor. Hamileyim bu arada oğlum 16 aylık. Teşekkürler 🌸
Hafsaninannesii egekusumm azaltarak emzirme neyden tiksinir onu göğsünüze sürün oyalayin dikkatini dagitin öyle acabilirsiniz 3 4gun aglar esiniz yardimci olursa cabuk unutur
pazartesisendromu egekusumm kendimi şuraya bırakayım tam tamamına 28 aylık kızım ve bıraktıramıyorum…
Kustuyu95 egekusumm zamana yayın diyolar uzmanlar ilk gündüz sonra gece şeklinde psikolojik olarak aniden kesmenin doğru olmadığını duymuştum gelecekte bağlanma problemlri yaşıyomuş en sevdiği şeyi aniden kesince damdan düşmüş gibi oluyo çocuklar
Hafsaninannesii egekusumm gunduz surekli biseyler verin yesin meyve salata ne seviyorsa aksam karni tok bi sekilde yatirin ayaginizda sallayin uyusun
Hafsaninannesii egekusumm gece uyanirsa konusun onunla meme hasta olmuş iyilesin sabah olunca sen büyüdün artik sut bitti bu sekilde
egekusumm Hafsaninannesii gece uyanıyor çok kere .uyanırsa ne vereceğimi bilmiyorum. Süt içmiyor asla
egekusumm Hafsaninannesii anlayacağını sanmıyorum ağladığı zaman istediği verilmeyince mosmor oluyor ağlamaktan.
pazartesisendromu egekusumm kesemiyorum konuştum yok,salça sürdüm yok.Bir ara çok hastalandı en son ameliyat oldu hep bir süreçler girdi iyileştiği zamanlarda denedim olmadı.Şimdi iki hafta olacak ameliyat olalı gene deneyeceğim