Eyllkra Sayın moderatörler lütfen bi çare bulabilir misiniz happy kidse giremiyorum iki satır yazı okuyamıyorum sürekli reklam sürekli geri sayım bitiyo bi daha başlıyor.
gulaykadir Eyllkra evet ya bende giremiyorum reklamdan bir rejlam bitmeden ikincisi ikinci bitiyor 3 cü böyle devam ediyor
Balim61 Eyllkra Ayni sorun bendede var bi reklamdan cikiyorum dha sayfa gorunmedn 2.reklam geliyo 1 dakka icinde 3 reklam cikiyo nerdeyse sinir bozucu gercektn yemek sebetinden nefret ettirdi beni valla
metehnn Eyllkra ay bende sabahtan beri girmeye calisyorum reklam reklem ust uste kac kere veriyor 🤦🏻♀️
Jelibonsmom Merhaba 🌞 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Ecz1anne Eyllkra ya bir de gece çocuğu uyutup bi gireyim diyorum telefon sessizde olmasına rağmen gürültülü reklam açılıyor bir anda sinirlerim alt üst oluyor ya 😠