hogwarts Yarın dersler başlıyor ama hasta olduğum için gidemiiicem gibi görünüyor sadece verdikleri kitaptan çalışarak sınav geçilir mi? Ehliyet almış anneler yazılı sınav zor mu kolay mı nasıldı?
minikMarquez hogwarts ben İlk sınavda geçtim sadece kitaba çalıştım kolay ben hiç online video veya ders almadım kitaba tek çalıştım
sedaelif hogwarts canım ben hiç kursa gitmedim kitaba çalıştım telefona uygulama indirip çıkmış soruları çözdüm neredeyse aynı sorular çıktı sınavda…
NuruKelam hogwarts Bana kitap vermediler konu ve test çözdüm derslere gitmedim 80 alıp geçtim çalışmasaydım geçemezdim sanırım çok çalışmama rağmen zorladı diyebilirim.
sedaelif hogwarts şuanda hatırlamıyorum canım playstor a gir oraya ehliyet sınavı falan yaz çıkar uygulamalar. Önce kitabı bitir sonra çıkmış soruları çöz canım. Geçersin öyle.
anestod hogwarts hiç kitaptan çalışmadım. YouTube da hülya hoca var onu dinledim artı uygulama indirip çıkmış soruları çözdüm. Hiç kursa gidip ders almadım. Sonuç 90 puantaj.
anestod hogwarts valla ilk çıkan üç uygulamayi indirdim. Bol bol soru çözdüm. Çünkü sınavda uygulamadaki soruların aynısı çıkıyor. Zaten öğreniyorsunuz soruları çözerken.