Eflin06 Oluyor ben normal market irmik ile muhallebi yapıyorum bebeğime sadece bebek irmiği daha ufak taneli oluyormuş Sanırım hiç denemedim Denooomii
Mlkhrn Denooomii bebeğiniz kaç aylık? Normal irmikler daha iri. Bebek irmikleri biraz daha un gibi oluyor. Normal irmiği sindirmede zorlanabilir o yüzden
Wanderlust Denooomii olur hic bebek irmigi kullanmadim gerci normal irmikle de karisimlar yapmadim ama bebek irmiginin tek ozelligi daha ince olmasi bebeginiz direk puturluye alissin pure vs yapmayin hic ileride zorlanabilirsiniz normal irmikle de olur ne yapicaksaniz sart degil
Dondurmalikahve Denooomii Bir fark olmuyor sadece bebek irmiği daha kısa sürede pişiyor ve daha pürüzsüz bir kıvam alıyor öyle çok bebek irmiği kullanmadım ama arada bir veriyordum.
Denooomii Wanderlust pütürlü ye karşı kork var kendimle alakalı cocuma bu ek gidada zorlamcm pürüzsüz olsasonrdn kendi öğrenmezmi diyorsunuz
HacerErdogan Bebek irmigi daha inceltilmis olduğu için yoksa tercih sizin ben bebek irmigi kullaniyorm bugdayindan tarhanadan pirinç unu vs hep organik olanlardan tercih ediyorum bebeğime özel yemek yapıyorum
Wanderlust Denooomii zorlaniyorlar cogunlugu 3 yasa kadar pure yiyenler dolu korkmayin hic en kotu ihtimal catalla ezin blender doktorum yasaklamisti ben de istemiyordum zaten bwl basladik hic sorun yasamadik 7./8.ayda bir kofteyi eline alir kendisi kopara kopara yerdi 🥰
Erdemalp Denooomii ben normal irmik kullandim hep halada oyle kullaniyorum. İnce olmasi icin pisince blender yapiyordum bebek irmigi kivamina geliyor zaten.
Alya-Sena Denooomii ben normal irmik kullaniyorum. Icine meyve filan da ekliyorum hafif puturlu oluyor