Hilalileefe Bebeğim 4 aylık bu cuma sünnet olacak. Nelere dikkat etmem gerekiyor? Kaç günde iyileşiyor?Tavsiye verir misiniz? Tecrübeli anneler lütfen yardım.
pogacayanakk Hilalileefe bezini çok üstünde bırakmayın altını değiştirin 2-3 saatte bir. her alt değişiminde size verilecek olan kremi sürün, yaklaşık bir hafta sürüyor iyileşmesi. Sünnetten bir kaç hafta sonra pipi içe gömülebilir masaj yaparak onu dışarı çıkartın
arada-mom Hilalileefe Benimde oğlum 3 buçuk aylık geçen cuma olduk ilk gün zordu sonrası kolaydı çok şükür doktorumuz 2 krem verdi ikisini karıştırıp poşet tarzı bir şey vermişti ona sürüp koyuyordum 3 gün devam ettim bugün normal bezledim iyileşmeye başladı atlattık çok şükür 🙏
annelif Hilalileefe benim bebegimde 4 aylık yaptirali 4 gun oldu bende cok korkuyordum hatta post acmistim orda banada cok yardimci oldular bakabilirsiniz simdi yardimci olma sirasi sanirim bana geldi cok sukur atlatmak uzereyiz biz hic karton bardak vs koymadik doktorum 1 numara buyuk bez alkn demisti ama ben 2 numara büyük aldim ilk cisinde bile aglamadi sukurler olsun sadece pipiye yapismamasi icin masaj yapiyoruz normal hayatimiza devam ediyoruz hic olmamis gibi 😊
gulyasahin Hilalileefe Bebeğim 2 aylıkken sünnet oldu.İlk gün çok ağladı çok zorlandım ama sadece ilk gün.4-5güne hiç bir şeyi kalmadı.İlaçları nayi nasıl kullanman gerektiğini zaten anlatıcaklar sana ama önemli olan şey pipinin içeri gömülmemesi.Doktor 1gün sonra fotoğraf istedi bizden bizde sıkıntı olmadı gayet iyidi ama olanlar geri çekmek zorunda kalıyorlar her alt değiştirmede.Bebek küçük olduğu için hemen toparlar çabuk iyileşiyor🌸
pogacayanakk Hilalileefe benim bebeğimin çok fazla ağrısı olmadı zaten ilk üç gün biraz zor olmuştu ama o da korktuğum kadar değildi
Hilalileefe pogacayanakk teşekkür ederim sünnet kilodu varmış. Sizce temin etmeli miyim? Karton bardak yeterli mi?
Ahu2 Hilalileefe biz karton bardak kullandık yeterli bence, ağrısı 3 gün sürüyor. Benim bebeğimde de çok ağrı olmadı ama 3 gün mızmızdı çiş yaptıkça canı acıyordu sanırım çok şükür geçti gitti, inşallah acısız ağrısız atlatırsınız✨
pogacayanakk Hilalileefe sünnet külodu yürüyen çocuklarda kullanılıyor sizin bebeğiniz daha küçük gerek olmaz ona. ben bardakta kullanmadım enfeksiyon yapma riski varmış, direkt olarak ilaçları kullanıp altını kapatıyordum
Hilalileefe arada-mom krem isimleri neydi birde poşet tarzı dediğiniz nasıl bir şey? Anlatabilir misiniz?
arada-mom Hilalileefe Anestol ve furacin olması gerekiyor buzdolabı poşetine benzer yumuşak bir poşetti