Deletedmom_33 Kızlar oğlumun doğum günü için kendim yapacağım pastayı. Şeker hamuru, pasta ütüsü,tabanı vs gibi malzemeleri aldığınız güvenilir bir site var mı? Yoksa burda parti malzemeleri satan yerleri gezeceğim. Geçen baktım birine istediğim şeyler yoktu.
Yigitefeannesi Deletedmom_33 genelde hepsi buradadan toplu sipariş veriyorum ben bu tarz şeylerle çok uğraştığım için bazı markaların da indirim günü olursa daha avantajlı geliyor başka yerden almadım hiç belki alıp memnun kalan vardır üstte kalsın ☺️
Melekvtn Merhaba, ben İstanbul’da yasiyorum bir süre pastacilik yapmıştım burda Eminönünde tahtakaleden pasta malzemeleri alinir. Besan pastacilik da en meshur yerdir onun internet sitesi de var fiyat karsilastirmasi yapabilirsiniz Deletedmom_33
OptimusPrime Deletedmom_33 Şuan pakmaya strendyol satıcısında alt limitsiz takip edene 25 TL kupon var. Daha önce takip ediyorsaniz çıkıp yeniden takip edin. Kendi ürünlerinde pasta malzemeleri şey halinde ya da seker hamuru setleri var uygunda.
kutlaym Deletedmom_33 merhaba hangi ildesiniz ona göre toptancı paylaşsak daha iyi, tr hb dan başlangıçta alıyordum ama çok pahalıya geliyor, barmar dan alıyorum şimdi yarı yarıya fiyatları 🤗