caylavyu Bebeğim 1 ay 5 günlük gazı var doktorumuz metsil önerdi kullandım ama pek rahatlatmıyor kıvranıyor.. Önerebilceğiniz en iyisi bu dediğiniz gaz damlası hangisi ?
Deletedmom_33 caylavyu sab simlex kullandım 3 aya kadar. Şimdi 10 aylık 1 buçuk aydır zinco kullanıyorum
AselNil caylavyu metsil berbat bir damla bizde ondan kullandık mahvoldu kızım sancıları hiç azalmadı . Kesinlikle sab simplex
Esoca38 sweetangell biagaia gaz damlası değil bağırsak florası düzenleyicidir. Gaz damlasının yanında kullanılırsa çok daha faydası gorunuyor. Metsil faydası olmayan bir gaz damlası diyebilirim bütün piyasadaki gaz damlalarını kullandım hemen hemen :) Sab simplex veya Nurse Harveys onerebilirim biagaia ile birlikte kullanirsaniz çok daha etkili olacaktır lakin fiyatları biraz tuzlu bilginiz olsun 🥰 @caylavyu
caylavyu Esoca38 doktoruma sorup onay verirse hemen alacağım fiyat önemli değil yeter ki rahatlasın birazda olsa çok teşekkür ederim ❤
sweetangell Esoca38 evet biliyorum zaten düzenliyo olması da gazına yardımcı oluyor . Bize iyi gelmişti önerdim
caylavyu AselNil gerçekten berbat hicbir ise yaramadı dediğinizi alıcam doktorum onay verirse tesekkurler
AselNil caylavyu kiraz çekirdekli patik aldık biz çok fayda etti her bebekte aynı olur mu bilemem ama bize çok fayda etti ısıtıp ısıtıp giydirdim. Birde biz symbı sys kullandık
caylavyu AselNil nerden aldınız internet üzerindense isim verir misiniz ne olsa deneyeceğim mecbur çorabı
betulszr caylavyu bizde başta onu kullandık hiçbir işe yaramadı. Gaz damlalarının hangisinin iyi geldiği bebekten bebeğe değişiyormuş. Bize sab simplex ve biogaiya iyi geldi.