Demre94 Güzel anneler 4. Ay atağınız ne zaman başladı ne zaman bitti,Düzeni olanlar bebeklerin düzeni tamamen mi bozuldu,eskiye döndüler mi? 3 ay 12 günlüğüz, çok korkutuyor bu atak beni. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Linaamom Demre94 3,5 aylıkken falan başladı gündüz uyku düzeni tamamen bozulmuştu ve hep bir huysuzluk halindeydi 5.aya kadar böyle devam etti. Tam eski düzen olmuyor tabiki çünkü büyüyorlar 3.aydaki gibi uzun ve sık uyumuyorlar ama yeni bir düzen geliyor o da 6.ayda yeni bir düzene oturdu diyebilirim
ppzeynep Demre94 Atak 40.haftada doğmuş bebeklere göre hesaplanıyor. Bu yüzden her bebek farklı haftalarda atak yaşıyor.
Smnuralmdar Demre94 valla 4. Ay dedik hemen başladı 2 hafta ne gündüz ne gece hiç uyumuyordu salla salla ölmüştüm ama sonra nasıl geçti anlamadım bile 😊
MelindaMelisa Demre94 4.ay atağını ilk kızımda dibine kadar yaşadım.O kadar çaresiz kalmıştıkki evde bebek arabasıyla geziyorduk sadece onunla duruyordu.2.kızım henüz atak haftasına girmedi ama yavaş yavaş belirtilerini vermeye başladı.Memede daha az kalıyor,etrafı izlemek istiyor menekşeyle,Uykuya geçmeden önce çığlıklar atıyor
Hilal_sahin Demre94 mqlesef geçirdik geçiriyoruz büyük sabır ister çok zor kaynanam olmassa çıldırıdım zaten
ppzeynep Demre94 Henüz atağa girmemişsiniz. Ama çok az kalmış. Bir hafta içinde huysuzluklar yavaş yavaş başlayabilir. 2 hafta sonra da zirve yapabilir.
Mlkfvzi Uykuya direnme oldu onu atlattık şimdi emmek istememe başladı 3 saatte bir emen çocuk 5 saat oluyor hala direniyor cok yıpratıcı (4 ay 21 günlük) inşallah daha fazla sürmez cok yıprandım
Mlkfvzi Aysaayigitt 1 hafta filan sürdü ara ara yine oluyor özellikle gece uykusuna yatacağı zaman ama sürekli değil
ipekkizinanasi 4.ay bizim üzerimizden tır gibi geçti hala da düzelmedi. 4.ayın ortasında başladı şu an 7 aylık hala uykuları düzelmedi. Eskiden gece uykusunda uyanmayan bebeğim vardı. Şimdi yarım saatte bir cuk cuk emiyor. Gündüz zaten yarım saat uyurdu yine yarım saat uyuyor herhangi bir etkisi olmadı ama gece uykusu çok fena bozuldu 😅😅 belki de memede uyuduğu için böyledir memede uyumaya alışınca çok kalkıyorlarmış atakla ilgili değildir
Hasretergun Demre94 her gelen atak bi öncekini aratır halde. 3. Buçuk aylıkken başladı. 4 bucuk aylik olduk hala devam uyku gerilemesi korkunç. Gece uyku düzenimiz cok iyiydi şimdi saat başı uyaniyo. Uykuya dalmasi için 3 saat ayağımda sallıyorum. Mesela 2 de uyandi karnını doyurup altını degistirdim hala uyutmaya calisiyorum uykusu var uyumuyo pes edip bırakıyorum uykusu olduğu için agliyo gülerken agliyo ağlarken guluyo. Bide iştahsızlık var. 4 . Ay atagi annesi olarak benim ruhsal durumumu anlatmayayim. 😁🤯🤯🤯🤯