Mehmetcan Merhaba anneler bebeğiniz ek gıdaya nelerle başladı neleri çok seviyor hangi mama tariflerini çok sevdi
Asyaveannesi04 Mehmetcan yoğurt, ve buharda pişmiş havuç,kabak, patates,brokoli, karnabahar ilk 3 gün çay kaşığı kadar tattırdım herşeyi 1.5 ay tadımlar sürdü şimdi 11 ay 9 günlük herşeyi yiyor büyük insan gibi çok şükür🙏🏻🧿
Dilruba_1 Asyaveannesi04 ben de bunları tattırdım ama sonra ne vereceğimi bilemedim ara verdim 5 aylık şu an MR tattıracağız ki başka meyveyi 7. Aylara kadar önermiyor zaten dotkorri İrmik tarhana vs aldım versem mi acaba Bir açıdan da sadece Süt içmesi daha iyi oluyor gibi tadımlar hem doyurucu olmuyor hem iştahını kesiyor kızımın biraz
Asyaveannesi04 Ceyda_48 ben makina almıştım philips avent ama buharlı pişirme aparatları da var o da iş görür trenyoldan bakın isterseniz tencerenin içine oturtuyorsunuz
incimiz57 Birsey sormak istiyorum bende yarın ilk defa baslayacagım yogurtla baslaycagım mamasıni yerdirdikten sonra mı yogurt vermem gerekiyor
Asyaveannesi04 Dilruba_1 benim doktorum hiç öyle birşey demedi herşeyi tattır damak zevki oluşsun herşeyi yer böylelikle dedi benimki herşeyi de yiyor evde kendim meyve karışımı püreler yapıyorum bal kabağı armut elma çorbalar yapıyorum yeşil fasülyeye bayılıyor mesela aynı zamanda emziriyorum