Deletedmom322 Arkadaşlar 2 gündür sütüm yok denecek kadar azaldı, gündüzleri biraz oluyo akşamları hiç yok sağıyorum 20 cc ya çıkıyo ya çıkmıyo😔 ne yapmam lazım artması için
ayazasaf Deletedmom322 2 aylık oğlum akşamlrı nerdeyse tamamen tğkenşyor dün sağdım 40 cc çıkıyor doymuyor bu sefer Dinlenemiyorum çok fazla 😞 lactamax kullanıyorum su içimimde azaldı düzgğn yemek yiyemediğim icin
Busracbayram Kuru inciri kaynatıp suyunu içerseniz güzel sonuç veriyor şerbet gibi tadı var deneyebilirsiniz Deletedmom322
Okyanusolmak Deletedmom322 rahat ol. Gerekirse mama takviyesi yap ama çok yapma. Bir kere falan. Uyu. Dinlen. Relaks ol. Beslen. Ye iç yat kısacası. Emzirirken bi taraftan da sağ. İnan yeniden çoğalır. Ben de yaşadım çünkü. Sonra yavaş yavaş mamayı kesersin.
Vcan Deletedmom322 güzel beslenmeniz lazım. Günde üç öğün kalorili besinlerle. Sonra uykunuza çok dikkat edin. Bol sıvı ve galaktagon diye takviye bir damla var ondan da kullandınız mı tamamdır. Bi de moral çok önemli
Deletedmom322 Vcan 4242g ayazasaf Busracbayram Okyanusolmak Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, hepsini denicem, bebeğimin aç kaldığını hissettiğimde çok üzülüyorum, inşallah bir an önce eski haline döner
4242g O durum bende de var canım ama ben artık evde durmaktan stresten oldu biliyorum çok güzel sütüm varken bi an da gitti yani ben Rezene içiyorum humananın emziren anneler için bi çayı var onu içiyorum 3 litre su içiyorum incir ceviz fındık ve hurma bunları da yemeye çalışıyorum her gün umarım eski haline döner 😌