Mavininyuztonu Çocuklu evde her şey ihtiyaç ama benim olmazsa olmazım bulaşık Makinesi elektrikli Süpürge çamaşır makinesi sizin neler ?
yagmurkokusu_ Mavininyuztonu tüm beyaz eşyalar kurutma makinası en sevdiğim oldu , ekstra robot , airfry diyebilirim iş yükü hafifletmeleri benim zamanımı kısaltmaları dinlenebilme süremin artması muazzam birşey her işi yapan robot çıksa alırım sırada ki hedefim 😂😂
Deletedmom_109 Mavininyuztonu Allah hepsine uzun ömürler versin inşallah diyeyim geçenlerde küçük ev aletlerimin hepsi bir anda bozulunca analdım ki şu devirde hangi çipli elektrikli alet bozulursa o kiymetli oluyor 🥹🥹🥹
mombunny Robot süpürge , tüm beyaz eşyalar 😊 eşimi kandırırsam airfry almak istiyorum kv de gördüm çok pratik geldi 2 çocukla kolaylık olur diye düşünüyorum ama ya çok fuzuli gelirse hevesimi alınca kullanmazsam diye düşünüyorum
merkursavascisi_06 Mavininyuztonu çamaşıe bulaşık makinesi zaten asla olmazsa olmaz da ekstra sayılabilecek eşyalardan robot süpürge ve kurutma makinesi canlarım yani onlar olmasaydı bebekten sonra hiçbir şeye yetişemezdim sanırım
Deletedmom_875 Robot süpürge vazgecilmezim gerçekten. Onun haricinde bulaşık makinesi müthiş bir icat 😀