Huma_kus34 Kızlar gece kıyafetlerinden aldığınız linkleri varmı bırkaırmısınız memnun kaldıgınız kıyafetler vardır ıllaki farklı şeyler giymek istıyorum anca trenyoldan falan alabılırım dıger türlü çarşı pazar utanıyorum 🙈😅 fantezi gecelik 😁
adastra Huma_kus34 Bahsettiğiniz şey fantezi giyim mi😄 eğer öyleyse memnun kaldıklarımın linkini atarım
Mavininbiri Huma_kus34 Awrupanetworking e üye olup daha uygun fiyat ile ordan alabilirsiniz. Trendyol çok aşırri pahalıve her urun ayri sayfa olabiliyor. Ben üye yim uygun fiyatlı geliyor mesela
Mavininbiri Huma_kus34 Google de awrupanetworking yaz in çıktığında üye olmak istiyorum bilgilerini falan doldurun birkaç saat sonra ya da hemen sizi arayıp üyeliği onaylatiyorlar hesap şifresi falan veriyorlar o şekilde giriş yapıp sipariş verebilesiniz
Mavininbiri Huma_kus34 Google de awrupanetworking yaz in çıktığında üye olmak istiyorum bilgilerini falan doldurun birkaç saat sonra ya da hemen sizi arayıp üyeliği onaylatiyorlar hesap şifresi falan veriyorlar o şekilde giriş yapıp sipariş verebilesiniz