minikoglummmmm Kızlar bir kulağı sürekli katlanıyor ben düzeltiyorum bir bakıyorum gene katlanmış diğeri çok güzel duruyor katlanan kulak biraz büyük duruyor sonradan düzelir diyolar yaşayan varmı
MatmazelDeniz minikoglummmmm benim ilk oglaninki oyleydi bandaj bere ne yaptiysam fayda etmedi kulağı kepcelesti
Cansu4401 minikoglummmmm düzelir canım benim kızımın da öyleydi gecmiycek diye baya korktum ama baya bukukti ne yapsam olmuyodu sonra zamana bıraktım düzeldi çok şükür
gullsah88 minikoglummmmm Benimde bebeğimin kulak memesi kivrigi vardı doğduğu zamanda ve hep yatarken de kivriliyor dediğin gibi katlanıyor arkadan biraz kepçe gibi duruyor. Doktora da götürdüm zamanla düzelecek şeyler dedi bunlar şuan 5 aylığız ve o kivrikliklar düzelmeye başladı gibi. Tam bir düzelme olmasa da bence zamanla düzelecek gibi duruyor. Bende bant taktım şapka taktım ama hiç faydasını göremedim
minikoglummmmm MatmazelDeniz şuan bende taktım diğeri küçük çok güzel digeri de güzel ama gözüme büyük geliyor bandana taktım huzursuz oldu
minikoglummmmm MatmazelDeniz uyurken katlanıyor sürekli daha çok yumuşak ama bandanayi taktım inşallah düzelir bir kulak öyle olunca tuah duruyor
minikoglummmmm Cansu4401 diğerine göre büyük mu duruyor du digeri kafasına tam yapışık bu yapışık değil bandanayi taktım huzursuz oldu
Cansu4401 minikoglummmmm benim kızımda taktrmiyodu canm içe bukuktu o üst kısmı varya kulağın orası içe dönüktü diywr kulağida norml kafasına yapışık şekilde duzgundu ama zamanla duzeldi
minikoglummmmm Cansu4401 kuzum içe bükük değil bu ilk öyleydi dediğin gibi içe doğru yapışmış dı o düzeldi şimdi de digerine göre arası açık duruyor ve diğerine göre büyük duruyor katlanıyor diye bandanaya da izin vermiyor büyüdüğünde kesin bana soracak 😅
Neslihanda Bnimde kızım aynı iki buçuk aylık ve kulağı katlanıyor. Bende bandana takmaya başladım çok razı gelmiyor ama yinede takmaya çalışıyorum sonra dikkatini başka şeylerle dağıtınca unutuyor onu başında kalıyor bandanası
minikoglummmmm Neslihanda taktım ağlamaktan uyumadi gece çıkardım bende sen bilirsin dedim büyüdüğünde anne benim bir kulağım niye böyle deme dedim yapacak bişey yok çıkardığım gibi sustu😅